Neotrend - Vaša mala ONLINE KOMERCIJALA!

Šta ste kupili

Vaša košarica trenutno je prazna.

You are here: Početna POSEBNA PONUDA ONLINE KUPOVINA- Skok u budućnost! Online Shopping: Savjeti za sigurnu kupovinu

Online Shopping: Savjeti za sigurnu kupovinu

Internet kupovina ima mnogobrojne prednosti, ali uprkos tome mnogi izbjegavaju da kupuju online.

Podaci pokazuju da skoro 60 odsto evropskih porodica preferira kupovinu na internetu, ali da se svaka peta osoba osjeća nelagodno prilikom ukucavanja podataka.

Kompanija MasterCard nudi nekoliko praktičnih savjeta da bi vam pomogla da obavite kupovinu preko interneta sigurno i bezbjedno, tako da možete uživati u rasprodajama na internetu iz topline i privatnosti svog doma.

*Potražite web stranicu sa adresom koja počinje sa: https:// (‘s’ znači sigurno) i ima ikonu katanca u donjem desnom uglu u statusnoj traci pretraživača. To omogućava siguran prenos ličnih podataka.

*Idite na međunarodne veb stranice. Započnite svoju pretragu na međunarodnom web sajtu kompanije. Nakon toga, slijedite date linkove ka preporučenim stranicama za internet kupovinu u Srbiji.

*Pročitajte politiku kompanije o zaštiti privatnosti. Tu možete pronaći informacije o trudu koji kompanija ulaže da sačuva Vašu privatnost i pravila o prikupljanju, korišćenju i davanja Vaših ličnih podataka drugim organizacijama.

*Budite razumni. Oslonite se na porodicu, prijatelje i potrošačke organizacije za preporuke i kritike u vezi sa iskustvima prilikom kupovine na internetu. Ne kupujte skupe proizvode ili usluge od trgovaca koje ne poznajete.

*Od potrošača se može tražiti da ostave svoje lične i finansijske podatke koji su potrebni za obradu transakcija putem kartica. To uključuje sljedeće: vrstu i broj platne kartice, ime na kartici, datum važenja, sigurnosni kod i adresu na koju se roba šalje.

*Plaćajte kreditnim karticama kako biste postigli maksimalnu sigurnost, ali ipak: Nikada nemojte odavati svoj PIN kod putem interneta i nikada ne šaljite svoje finansijske i lične podatke mejlom, prenose agencije.

Izvor: http://www.capital.ba

CENTAR ZA PODRŠKU

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE NAZOVITE :

  • Mob: 00387 62 33 07 26
  • Email: info@neotrend.net

O.K.SHOP- Online prodavnica

O.K.SHOP-  Online prodavnica koja je dostupna svima! Posjetite nas i saznajte više o mogućnostima kupovine na Internet-u. Naš INFO CENTAR se nalazi u u Ulici Akademika Petra Mandića 34, I. Sarajevo.